Jobbsafari
ØX Tap Room

ØX Tap Room søker en brygger/destillatør

OmrådeTrondheim
Publisert23.10.2024
Søk senest30.12.2024

Om stillingen

Om stillingen:

Vi søker en brygger/destillatør til en heltidsstilling hos oss.

Stillingen gir mye frihet og ansvar, og for å lykkes ser vi etter en person med motivasjon, nysgjerrighet, selvstendighet og faglig styrke. Rollen inngår i produksjonsteamet for bryggeri- og destilleriavdelingen, og det meste av arbeidet vil være basert på produksjonens totale behov, noe som også innebærer en del arbeid i bryggeriet. Stillingen vil også være sentral i utviklingen av nye produkter og forbedringer, med mulighet for å påvirke destilleriets videre vekst. Erfaring fra destilleri- eller laboratoriearbeid er en fordel, men det vi ser mest på, er en sterk vilje til å påta seg ansvar og vokse i en selvstendig rolle.

Arbeidsoppgaver:

  • Produksjonsansvar (Levere tilstrekkelig volum av basisprodukter til bar/restaurant/konsern)

  • Drive innovasjon og videreutvikling av bryggeriet og destilleriet

  • HMS-arbeid

  • Representere destilleriet/bryggeriet ved festivaler, bransjesamlinger, etc.

  • Bidra i brennevinsproduksjon (produksjon av wash, destillering, RTD, post production og flasking/tapping)

  • Bidra i ølproduksjon (Bryggerivirksomhet)

Ansvarsområder i produksjon:

  • Hovedansvar for den daglige driften av produksjonen i destilleriavdelingen

  • Kvalitetsarbeid (Drift av laboratoriet og annet kvalitetskontroll)

  • Produktutvikling

  • Prosessoptimalisering

  • Vedlikehold og oppdatering av utstyr, systemer og rutiner

  • Faglig ressurs for bar/restaurant innen øl/kvalitet

  • Etterlevelse av HMS

Kvalifikasjoner

  • Tidligere erfaring i kommersiell bryggerivirksomhet

  • Høyere utdanning innen ingeniørfag (prosess, kjemi, matteknologi, mikrobiologi) er en fordel

  • Erfaring fra brennevinsproduksjon er en fordel

  • Engelsk og/eller Norsk skriftlig og muntlig


Personlige egenskaper

  • Positiv instilling

  • Selvdrevet

  • Nysgjerrig

  • Høy gjennomføringsgrad

  • Stabil

  • Faglig sterk

  • Trives med nye utfordringer

  • Høy arbeidsmoral

  • Evne til å lede og motivere andre

Arbeidstid:

Dagtid mandag til fredag.

Det må påregnes noe arbeid på kvelder og i helger, samt reiseaktivitet i forbindelse med arrangementer og festivaler.

Vi kan tilby:

  • Trygg og sikker arbeidsplass

  • Gode lønns- og arbeidsvillkår

  • Muligheter for å sette eget preg på produksjonen, utvikle nye produkter og produktkategorier

  • Del av en større ledergruppe gjennom Fratigruppen

  • Støtte og opplæring gjennom Fratigruppen


Tiltredelse: etter avtale

Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

ØX Tap Room

BedriftØX Tap Room
Om bedriften

Under Frati på Torvet har vi ryddet, pusset og innredet en 300 år gammel hvelvkjeller. Deler av lokalet har vært grovkjøkkenet til Hotel Recidence og lokalet har masse historie i veggene. Her er det et spennende møte mellom det gamle og det nye. Dette er stedet for gode venner, godt øl og god stemning. Mye brygger vi selv. Resten henter vi fra andre dyktige ølhus.

Hvorfor ØX ? Navnet er vår vri på Fønix -- en hyllest til bygningen vi holder til i og storfuglen som vokter utenfor.

Vi er en del av Fratigruppen og har drevet restauranter i Trondheim siden 1974. For oss er det to ting som er viktig. At gjestene har det bra i restaurantene våre, og at våre ansatte har det bra på jobb. Du bør like å arbeide i et hektisk miljø og være i stand til å håndtere stress godt. Vi ser etter deg som har en positiv holdning, og som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Sjekk gjerne ut www.fratigruppen.no for å få et inntrykk av hele gruppen.

Søk etter flere lignende stillinger