Om stillingen
Vi tilbyr en spennende mulighet til å bruke din fagkompetanse til å lage sunn og velsmakende mat uten å benytte unødvendige tilsetningsstoffer.Food by Coors kantiner serverer mat på 5 kantiner på Kårstø med døgnåpen drift + 1 kantine på Killingøy.
I Coor er gjesten alltid i fokus, og vi ønsker at våre kokker skal være synlige og tilstedeværende for gjestene
Arbeidsoppgaver
Arbeidet består i å:
- Tilberede varmmat, kaldmat og påsmurt
- Varebestilling og varekontroll
- Menyplanlegging
- Jobbe i team sammen med kjekke kollegaer
Mandag-Fredag 07:00-15:00.
Arbeidstid vil primært være på dagtid, noe kveldsarbeid kan forekomme.
Vi ønsker at du
- Har god holdinger og god arbeidsmoral
- Har fagbrev som kokk
- Har gode samarbeidsevner
- Er kvalitetsbevisst, kreativ og kundeorientert
- Har fokus på stadig forbedringer og utvikling
- At du har god kunnskap i IK-mat / HACCP og ser viktigheten rundt det
- Behersker norsk /skandinavisk både muntlig og skriftlig
- Tar gjerne initiativ, er fleksibel og liker å yte god service.
- Har gode kommunikasjonsevner
- Jobber selvstending
Hos oss får du
- Være en del av et dynamisk og ekspansivt arbeidsmiljø
- Et godt sosialt arbeidsmiljø og et faglig nettverk med mange dyktige kollegaer
- Lønn iht tariff
- Fast kontrakt 100%
Adresse:
Kårstøvegen 315, 5565 Tysværvåg
Kontaktperson:
F&B Manager - Hege Fagerland
Mail: [email protected]
Coor
BedriftCoor
Vis flere jobber for denne bedriftenSøk etter flere lignende stillinger
Lignende stillinger
Cabin Crew
Account manager
Oslo - Härjedals Kök - Publisert 27.12.2024Stasjonsmedarbeider
Kristiansund - Energi Centeret As - Publisert 18.1.2025Service medarbeidere søkes for sommersesongen
Fjord - Valldal Fjord Lodge AS - Publisert 18.1.2025Er du vår nye teleskoptruckfører innen rigg og byggeplass logistikk?
Oslo - Peak Services As Avd Bærum - Publisert 18.1.2025Vi søker etter flere Malere, Fulltid!
Oslo - Christiania Malerbedrift AS - Publisert 18.1.2025