Souschef

OmrådeTrondheim
Publisert1.6.2025
Søk senest17.8.2025

Om stillingen

Vi ser etter deg som er genuint interessert i god mat, lokal kultur og har lyst til å være med på å forme hotellets matfremtid.Dine arbeidsoppgaver som souschef:

  • tilrettelegge og lage mat av høy kvalitet i samsvar med våre ulike matkonsepter
  • bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet
  • følge rutiner for økologiske- og kravmerkede produkter og kildesortering, samt bidra til å redusere matsvinn
  • bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger
  • Bidra til å redusere matsvinn
  • Ansvar for den daglige drift av avdelingen i samsvar med kjøkkensjef
  • Ansvar for IK-mat, renhold og sikkerhet
  • Menyutvikling og innkjøp iht Scandic leverandørpolicy
  • Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges

Kvalifikasjoner og utdanning:

  • fagbrev som kokk er en betingelse
  • kan vise til gode resultater fra lignende stilling
  • snakker du ett av våre skandinaviske språk er det en stor fordel, men dersom dine engelskkunnskaper er gode og du er en fremragende kokk er det aller viktigst for oss
  • God økonomiforståelse
  • Ledererfaring

Personlige egenskaper:

  • leken, kreativ og kvalitetsbevisst - du vil få stor grad av frihet til å imponere våre gjester hver eneste dag
  • godt humør, liker å by på deg selv.

Som souschef ved rapporterer du til kjøkkensjef, du vil jobbe etter vaktliste og må påregne arbeid på kvelder og i helger.Vi imøteser din søknad så snart som mulig, og vil behandle alle søknader fortløpende.Har du spørsmål om stillingen, Scandic eller ønsker å vite mer om Scandic Nidelven er du velkommen til å kontakte vår kjøkkensjef.Tiltredelse i stillingen er 1. september 2025.

Scandic Hotels AS

BedriftScandic Hotels AS
Vis flere jobber for denne bedriften

Søk etter flere lignende stillinger

Lignende stillinger

Regional Manufacturing Excellence Manager

Mondelez International

Sverige7/4 - 7/18
Anbefalt