Jobbsafari

Souschef 100% - Fast stilling

1 måneder siden
OmrådeNorway
Søk senest21.6.2024
JobbdetaljerAnnet

Om stillingen

Vi søker en souschef med fokus på stedlig ledelse, og matkvalitet til våre leirkantiner på Mongstad. Arbeidssted er hovedkantinen. Den serverer frokost, lunsj og middag til omtrent 400 mennesker hver dag.


Arbeidsoppgaver
  • Oppfølging av IK-mat
  • Opprettholde Coors, og Equinors fokus på strålende HMS (ingen skader)
  • Planlegge menyer
  • Bestiller varer og ha kontroll på varelager
  • Operativ ledelse i hovedkantinen
  • Personaleansvar for kokkene
  • Utvikle matkvaliteten
  • Bidra til redusert matsvinn og økt bærekraft
  • Ansvar for råvarekostnad

Arbeidstid etter behov. Mest på dagtid, men driften tilsier at noe skiftarbeid må påberegnes.


Stillingen rapporterer til kjøkkensjef.


Vi ønsker at du
  • har fagbrev som kokk og erfaring fra kantine, restaurant eller storhusholdning
  • har fokus på HMS
  • har god lederferdigheter, og evnen til å arbeide selvstendig
  • har fokus på stadig forbedringer og utvikling
  • har god kunnskap om IK-mat
  • behersker norsk /skandinavisk/engelsk både muntlig og skriftlig
  • har fokus på teamet.

Hos oss får du
  • være en del av et dynamisk og ekspansivt arbeidsmiljø
  • et godt sosialt arbeidsmiljø og et faglig nettverk med mange dyktige kollegaer
  • lønn etter avtale
  • en ryddig og profesjonell arbeidsgiver

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Emel Besir: [email protected]


Søk etter flere lignende stillinger

Lignende stillinger