SOUS CHEF - Scandic Stavanger Airport
Om stillingen
Mat og drikke er en viktig del av hotelloppholdet, og hver dag samles våre kjøkkenkollegaer for å hjelpe hverandre til å skape de gode matopplevelser. Sous Chefs hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samtidig som vi skaper lønnsomhet. Sous Chef skal jobbe i drift og fungere som teamleder/supervisor med hovedfokus på vår A la carte restaurant. Dette inkluderer blant annet:
? Samarbeide med F&B Manager om den daglige drift av avdelingen og de avgjørelser som fattes
? Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger
? Ansvar for kjøkkenets kvalitet, herunder opplæring og oppfølging av kvalitetsstandarder, samt Scandic mat & drikke konsepter
? Bidra til menyutvikling
? Ansvar for IK-mat, renhold og sikkerhet
? Følge rutiner for økologiske- og kravmerkede produkter og kildesortering
? Bidra til å redusere matsvinn
? Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges
Dine kvalifikasjoner som vi ønsker oss:
? Solid erfaring fra bransjen, fortrinnsvis fra lignende stilling
? Fagbrev som kokk
? Må kunne engelsk flytende og helst minst ett skandinavisk språk
? God økonomiforståelse
Vi ser etter deg som har gode teamleder egenskaper, du evner å motivere og inspirere våre ansatte. Du har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene. Du er positiv, serviceinnstilt og trives i vertskapsrollen. Du er faglig dyktig, liker å tenke nytt og er opptatt av å levere høy kvalitet. Du er nøyaktig, har fokus på detaljer, strukturert og ansvarsfull.
For den rette personen, tilbyr vi på Scandic Stavanger Airport en Sous Chef stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Du vil få anledning til å jobbe selvstendig, men også i et godt team. Du vil jobbe etter vaktliste og må påregne arbeid på kveldstid og i helgene. Sous Chef rapporterer til F&B Manager og er stedfortreder på kjøkkenet.