Selvstendig kokk for frokost- og middagstilberedning i Nesbyen
8 måneder sidenOm stillingen
Vi søker kokk til frokost- og middagstilberedning.
Hva vi ser etter
Søkeren må være stukturert og kunne legge opp sin egen arbeidsdag og ha oversikt og planlegge arbeidet og bestillinger for de neste ukene.
Søkeren må kunne vedlikeholde innholdet i IK mat perm.
Søkeren må være villig til å gjøre andre arbeidsoppgaver ved behov og spesielt i perioder med lite gjester.
Arbeidsoppgaver
Vi søker en selvstendig kokk, erfaring kan erstatte formell utdannelse, for frokost- og middagstilberedning. Arbeidsoppgavene vil bestå i å servere frokost og forberede middag. Innkjøp og orden/renhold av kjøkken vil være ditt ansvar. I stille perioder av året kan annen forefallende hotellarbeid bli tildelt. Arbeidstid vil være 5 dager i uken med inntil 2 helger pr. måned. Normalarbeidstiden vil være morgen/formiddag (07-15), men ved spesielle anledninger vil det være ønskelig at du jobber på kvelden i steden for formiddag.
Vi tilbyr
Arbeid hovedsaklig på formiddag/dagtid.
Lønn etter kvalifikasjon/tariff
Selvstendig arbeid
Smedsgården V/morten Thoen
Lignende stillinger
Cabin Crew
Bli en del av Lumons salgsteam
Oslo - Lumon Norge AS - Publisert 11.9.2024Brenner du for salg og gode kundeopplevelser? Match Jærhagen Kleppe søker vikarierende Butikkselger!
Kleppe - Match Jærhagen Kleppe - Publisert 7.10.2024Vil du jobbe i en barnehage som legger til rette for møter mellom generasjoner?
Lørenskog - Oppvekst og utdanning, Lørenskog kommune - Publisert 7.10.2024Ledig stilling som overlege ved Barne- og ungdomspsykiatri Innlandet Enhet for akutt
Ottestad - BUP AKUTTENHET, Sykehuset Innlandet HF - Publisert 7.10.2024Vikariat som nattevakt i Sosiale botjenester, Avdeling for Nyhavnsveien
Bergen - Sosiale botjenester, Bergen kommune - Publisert 7.10.2024