Om stillingen
Har du lyst til å lede den daglige driften av kjøkkenet ved Kystvaktbasen Sortland?
Trives du med å ha ansvar for det kjøkkenfaglige, økonomi og personell og ønsker du i tillegg å lede og videreutvikle vårt kjøkken? Vi ser etter deg som er flink til å motivere og kommunisere og som har mål og vil at spisemessen skal være et godt møtested og at våre gjester skal få en positiv opplevelse.
Arbeidsoppgaver
- Ivareta det overordnede ansvaret for personell og drift av kjøkkenet i tråd med gjeldende lover og bestemmelser.
- Lede daglig drift gjennom blant annet å planlegge meny, innkjøp og utarbeide arbeidsplaner.
- Sikre nødvendig bemanning og rasjonell drift av tilgjengelig ressurser.
- Kontoradministrasjon som blant annet innebærer å ivareta interne kontrollsystem, følge opp og planlegge leveranser.
- Forvalte innkjøp i henhold til gjeldende rammeavtaler.
- Forvalte ansvaret for IK-mat og IK-HMS.
Kvalifikasjoner
For å være kvalifisert for stillingen må du ha:
- Fagbrev som institusjonskokk eller kokk.
- Ledererfaring.
- Du må kunne norsk godt, både muntlig og skriftlig.
- Du må kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG før tiltredelse. For informasjon om sikkerhetsklarering; se veiledning på hjemmesidene til Nasjonal sikkerhetsmyndighet.
Det er ønskelig at du har:
- Erfaring fra storkjøkken.
- Veiledning av lærlinger.
Personlige egenskaper
Stillingen krever at du er flink til å motivere dine medarbeidere. Du jobber godt sammen med andre og er flink til å kommunisere og bygge relasjoner. Du er opptatt av å utvikle deg som leder og bidra til en god arbeidskultur.
Vi kan tilbyr
- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer.
- Alminnelig arbeidstid 37,5 timer pr uke.
- Medlemskap i Statens pensjonskasse jf. Lov om Statens pensjonskasse, som innebærer god tjenestepensjonsordning, tilbud om boliglån, samt yrkesskade- og gruppe livsforsikring.
- Bedriftshelsetjeneste- og velferdsordninger som bl.a. mulighet for inntil to timer trening i arbeidstiden per uke, når arbeidet tillater det.
- Lønn etter Statens lønnsregulativ som kjøkkensjef, stillingskode 1124 kr 589 000-673 000 brutto per år, avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyre lønn vurderes. Av lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.
Kontaktinformasjon
Stig Bertheussen, Leder Stasjonsavdeling, 90734118Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgiver: ForsvaretReferansenr.: 4926053407
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 30.03.2025
Forsvaret
BedriftForsvaret
Vis flere jobber for denne bedriftenSøk etter flere lignende stillinger
Lignende stillinger
Cabin Crew
Arbeidsleder, Lumon Norge AS, Oslo
Oslo - Lumon Norge AS - Publisert 28.3.2025TUI Hotel or Service Rep
Norge - Tui Holding AS - Publisert 25.3.2025Arbeidsledere, KONE Oslo
Oslo - Kone Norway - Publisert 16.4.2025Vi søker lagermedarbeidere
Dør og Porttekniker til KONE Doors - Hamar
Finland - Kone Norway - Publisert 14.4.2025