Om stillingen
Hva vi ser etter
Erfaring som kokk
Kjennskap til grunnleggende matlagingsteknikker og kjøkkenhygiene
Selvstendig, pliktoppfyllende, blid og omgjengelig
Lager sunn, god og variert tradisjonsmat/husholdningskost
Til lunsj hver dag møter våre ansatte nydelig lukt av nytraktet kaffe. Du serverer ferske brød, og har satt ut assortert utvalg av pålegg. Du krydrer enkelte dager med noe ekstra godt til lunsj.
Til middag lager du sunn, god og variert tradisjonsmat/husholdningskost. Du har tilgang på fersk torsk, sei, hyse, og kveite, og vi ønsker at det serveres fisk 3 dager i uken. Fredag eller lørdag serverer du gjerne noe ekstra godt.
Du er allsidig og fleksibel, og forstår at enkelte hektiske dager vil det være behov for noe enkel kveldsmat også.
For riktig kandidat kan fast helårsstilling tilbys. Du vil i så fall arbeide hver dag under 3 hektiske delsesonger, kompensert med full årslønn og 3,5 måneder årlig ferie.
Arbeidsoppgaver
I perioden 20. februar til 20. april skal vi servere lunsj og middag i vår nye kantine til alle våre flotte medarbeidere.
Forberede og tilberede lunsj og middag hver dag til 25-30 personer
Innkjøp og kostnadskontroll
Utarbeide ukesmeny
Renhold og orden i kantinen
Arbeidsdagen din styrer du helt selv. Mulighet for fast ansettelse, da vi også har behov for kokk under tørrfisksesong på sommeren og lutefisksesong på høsten.
Vi tilbyr
Ordnede arbeidsforhold
Konkurransedyktige betingelser
Behjelpelig med bolig (rom i hybelhus)
Mulighet for fast ansettelse med full årslønn for arbeid i 3 hektiske delsesonger, kompensert med totalt 3,5 måneder årlig ferie.
Ingen nattarbeid
Brødrene Berg AS
Søk etter flere lignende stillinger
Lignende stillinger
Cabin Crew
Account manager
Oslo - Härjedals Kök - Publisert 27.12.2024Kvalitetssikringsleder
Vestre Toten - Nammo Raufoss AS - Publisert 16.1.2025Bilmekaniker
Vefsn - Bilfokus AS - Publisert 16.1.2025Bookingmedarbeider 50%
Voss - Fleischer?s Hotel AS - Publisert 16.1.2025Renholder / Housekeeping Valldal Fjordhotell
Fjord - Valldal Fjordhotell Drift AS - Publisert 16.1.2025