Jobbsafari

KOKK TIL VÅR NYE KANTINE

OmrådeVærøy
Publisert10.1.2025
Søk senest9.2.2025
Søk på jobb

Om stillingen

Hva vi ser etter

  • Erfaring som kokk

  • Kjennskap til grunnleggende matlagingsteknikker og kjøkkenhygiene

  • Selvstendig, pliktoppfyllende, blid og omgjengelig

  • Lager sunn, god og variert tradisjonsmat/husholdningskost

Til lunsj hver dag møter våre ansatte nydelig lukt av nytraktet kaffe. Du serverer ferske brød, og har satt ut assortert utvalg av pålegg. Du krydrer enkelte dager med noe ekstra godt til lunsj.

Til middag lager du sunn, god og variert tradisjonsmat/husholdningskost. Du har tilgang på fersk torsk, sei, hyse, og kveite, og vi ønsker at det serveres fisk 3 dager i uken. Fredag eller lørdag serverer du gjerne noe ekstra godt.

Du er allsidig og fleksibel, og forstår at enkelte hektiske dager vil det være behov for noe enkel kveldsmat også.

For riktig kandidat kan fast helårsstilling tilbys. Du vil i så fall arbeide hver dag under 3 hektiske delsesonger, kompensert med full årslønn og 3,5 måneder årlig ferie.

Arbeidsoppgaver

I perioden 20. februar til 20. april skal vi servere lunsj og middag i vår nye kantine til alle våre flotte medarbeidere.

  • Forberede og tilberede lunsj og middag hver dag til 25-30 personer

  • Innkjøp og kostnadskontroll

  • Utarbeide ukesmeny

  • Renhold og orden i kantinen

Arbeidsdagen din styrer du helt selv. Mulighet for fast ansettelse, da vi også har behov for kokk under tørrfisksesong på sommeren og lutefisksesong på høsten.

Vi tilbyr

  • Ordnede arbeidsforhold

  • Konkurransedyktige betingelser

  • Behjelpelig med bolig (rom i hybelhus)

  • Mulighet for fast ansettelse med full årslønn for arbeid i 3 hektiske delsesonger, kompensert med totalt 3,5 måneder årlig ferie.

  • Ingen nattarbeid

Brødrene Berg AS

BedriftBrødrene Berg AS
Vis flere jobber for denne bedriften

Søk etter flere lignende stillinger

Lignende stillinger