Jobbsafari

Kokk Mongstad rotasjon-turnus 7/7

7 dager siden
OmrådeNorway
Søk senest5.7.2024
JobbdetaljerAnnet
Søk på jobb

Om stillingen

Vi tilbyr en spennende mulighet til å bruke din fagkompetanse til å lage sunn og velsmakende mat uten å benytte unødvendige tilsetningsstoffer.


Food by Coors personalrestauranter serverer varmrett, og dagens suppe. I tillegg serveres en innholdsrik salatbar, samt brødmat og pålegg. Teamet består til daglig av kjøkkensjef, kokker og kantinemedarbeider og er en buffetkantine.


I Coor er gjesten alltid i fokus, og vi ønsker at våre kokker skal være synlige og tilstedeværende for gjestene


Arbeidsoppgaver
  • Produsere varm og kald mat
  • Varemottak og lagerstyring
  • Etterleve og utføre daglige interne IK-mat/HACCP-rutiner
  • Renhold av arbeidsområdet
  • Etterleve våre konsepter
  • Bidra til å videreutvikle vår leveranse hos kunden
  • Bidra til å skape et godt team, med stå på vilje

Vi ønsker at du
  • har fagbrev som kokk og erfaring fra kantine, restaurant eller storhusholdning
  • har gode samarbeidsevner, stå-på-vilje og evnen til å arbeide selvstendig
  • er kvalitetsbevisst, kreativ og kundeorientert
  • har fokus på stadig forbedringer og utvikling
  • har god kunnskap om HMS, IK-mat / HACCP
  • behersker norsk /skandinavisk og eller engelsk både muntlig og skriftlig
  • tar gjerne initiativ, er fleksibel og liker å yte god service.
  • kan jobbe både selvstendig og i team.
  • har gode kommunikasjonsevner

Hos oss får du
  • være en del av et dynamisk og ekspansivt arbeidsmiljø med fokus på entrepenørskap og utvikling

  • et godt sosialt arbeidsmiljø og et faglig nettverk med mange dyktige kollegaer
  • lønn iht tariff

Søknader behandles fortløpende som de kommer inn, også før søknadsfristen.


For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Kjøkkensjef Emel Besir på e-post: [email protected]


Søk etter flere lignende stillinger

Lignende stillinger