Jobbsafari

Kokk/ hotellvert

OmrådeMålselv
Publisert20.9.2024
Søk senest14.11.2024

Om stillingen

I det daglige vil arbeidet hovedsakelig være knyttet til kjøkkenet og restauranten, spesielt til produksjon av mat, renhold og servering. Men stillingen innebærer også renhold av hotellrom, servering, resepsjon mm når det ikke er aktivitet på kjøkkenet.

Arbeidsoppgaver

ˇ Arbeid i kjøkkenet (matproduksjon, oppvask, servering)

ˇ Inn- og utsjekk av gjester

ˇ Renhold av hotellrom og fellesarealer

ˇ Andre arbeidsoppgaver tilknyttet hotelldrift

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Vår ideelle kandidat er serviceinnstilt og strukturert, fleksibel og positiv. Tidligere erfaring i serviceyrker og fra matproduksjon er ønskelig. Du er effektiv, selvstendig og har evne til å tenke helhetlig. Du må også:

ˇ Snakke et skandinavisk språk eller engelsk, og ha evne til god kommunikasjon med andre

ˇ Ha relevante kvalifikasjoner og lignende arbeidserfaring

ˇ Være fleksibel og positiv

ˇ Være en god lagspiller og bidra til et godt arbeidsmiljø

Vi kan tilby

ˇ Engasjement på et sjarmerende hotell i landlige omgivelser

ˇ Varierte arbeidsoppgaver

ˇ Snarlig tiltredelse

Kontakt

Søknad og CV sendes til [email protected]

Spørsmål knyttet til stillingen: tlf. 91573123

Rundhaug Gjestegård AS

BedriftRundhaug Gjestegård AS
Vis flere jobber for denne bedriften

Søk etter flere lignende stillinger