Om stillingen
Som kokk hos oss vil du være en viktig bidragsyter på kjøkkenet, der vi leverer kvalitetsmat og gode opplevelser til våre gjester.
Arbeidsoppgaver
? Tilberedning av varme og kalde retter i tråd med vår meny.
? Sikre høy kvalitet og estetikk på alle serveringer.
? Opprettholdelse av hygienestandarder (HACCP).
? Bidra til effektiv drift på kjøkkenet sammen med teamet.
? Lagerstyring med fokus på matsvinn.
Kvalifikasjoner
? Fagbrev som kokk eller relevant erfaring fra profesjonelt kjøkken.
? Gode kunnskaper om hygiene og mattrygghet.
? Evne til å arbeide selvstendig og i team.
? Fleksibilitet til å håndtere varierte oppgaver og tidspunkter.
? Behersker norsk eller engelsk, muntlig og skriftlig.
Vi tilbyr
? Fast stilling på 80 %.
? Et inkluderende og dynamisk arbeidsmiljø.
? Muligheter for faglig utvikling og kreativ utfoldelse.
? Konkurransedyktige betingelser.
Arbeidstid: Kveldsskift, med mulighet for frokostvakter.
Tiltredelse: Etter avtale.
Vesterålen Hotelldrift AS
Søk etter flere lignende stillinger
Lignende stillinger
Cabin Crew
Account manager
Oslo - Härjedals Kök - Publisert 28.1.2025Gartnertekniker
Færøerne - Búnaðarstovan - Publisert 28.1.2025Field Service Coordinator
Moss - Barona Norway - Publisert 8.2.2025Strategic Purchaser
Rubbestadneset - Barona Norway - Publisert 8.2.2025Utvikler
Bergen - Tryg Forsikring A/s - Publisert 8.2.2025