Kjøkkensjef søkes. Vil du være med å sette Geiranger på matkaret og ta våre restauranter til nye høyder?
Om stillingen
Vi søker en dyktig, kreativ, energifull, leken og ambisiøs kjøkkensjef som sammen med ledergruppen vil bidra til å utvikle våre F&B konspter utenom det vanlige.
Stillingen er frem til November men for den rette kandidaten er det en mulighet for en 100% stilling - helårs.
Hva vi ser etter
Vi trenger en dyktig, kreativ, leken og ambisiøs kjøkkensjef som sammen med ledergruppen skal bidra til å utvikle våre restauranter til en matopplevelse utenom det vanlige. Du vil ha stor frihet til å utvikle konseptene og menyer. Du brenner for matkultur, lokale råvarer, og har et genuint ønske om å utvikle gode, nye smaker i symbiose med holdbarhet og tradisjon. Du liker å by på deg selv og er ikke fremmed for å presentere og servere dine egne retter til gjestene i restauranten. Du skal være selvsikker på at produkter som kommer fra dine kjøkken er av høy kvalitet så som våre gjester forventer seg og fortjener.
Dette er du:
Stolt av faget ditt
Har erfaring fra lignende stillinger
Selvstendig
En som klarer å skape entusiasme for ansatte og gjester
Du har et godt nettverk
Du innehar et strategisk tankesett
Du er god på relasjoner
Du elsker å bygge team
Du er opptatt av mat og drikke
Du har god økonomisk forståelse
Du liker å jobbe med utvikling av nye konsepter
Du er resultatorientert
Jobber hardt for den optimale serviceopplevelsen
Du innehar god struktur
Du er handlekraftig
Arbeidsoppgaver
Drifts leder og ansvarlig for hotellets kjøkken og all mat som går ut fra kjøkken
Ansvarlig for rutiner på kjøkkenet
Ansvar for å jobbe opp ett god arbeidsmiljø, der alle stiller opp for hverandre, både i dine avdelinger og resten av hotellet.
Som en del av hotellets ledergruppe, være med aktivt å jobbe for å utvikle hotellet som en helhet.
Jobbe med resultatutvikling og aktivitetsplaner for kjøkken
Holde seg oppdatert på Havila Hotels brand og sikkerhetsrutiner
Ansvarlig for hotellets IK-mat system
Ansvarlig for personalsystemer, Simplyer, Planday ol. .
Delta på drift- og ledermøter, samt avholde avdelingsmøter og personalsamtaler
Være med på planleggingsmøter med kunder etter behov.
Konseptutvikling
Ansvar for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
Bemanning og planlegging av vaktlister
Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varelager
Planlegging av mat knyttet til arrangementer og aktiviteter
Kvalitetssikring av produksjon og service
Fokus på spenst i alle ledd
Vi tilbyr
Gode betingelser for rette vedkommende
Spennende stilling med ansvar og utfordringer
Karričremuligheter innenfor Havila Gruppen
Nettverk med gode kolleger
Godt arbeidsmiljø
En del av en stor reiselivssatsning
Hotell Geiranger
Geiranger er en av de mest populære feriedestinasjonene i Norge. Havila Hotel Geiranger ligger rett ved Geirangerfjorden, som står på UNESCOs verdensarvliste og er et av Norges mest populære turistmål. Hotellet har 151 gjesterom, 2 restauranter og 2 barer