Om stillingen
Er du ein ambisiøs kjøkkensjef med lidenskap for mat, leiarskap og natur? Høgt oppe, heilt ute på kanten av fjellet -- 1011 meter over havet -- finn du spektakulære Hoven Restaurant. Her kombinerer vi gode råvarer med storslått utsikt over Loen og fjordlandskapet. No ser vi etter ein erfaren kjøkkensjef som vil ta ansvar for vidare utvikling av matopplevinga på toppen. Dette er ei unik moglegheit for deg som vil bruke fagkunnskap, leiarskap og kreativitet i ei av Norges mest spektakulære restaurantar.
Kva vi ser etter
Fagbrev som kokk
Dokumentert erfaring som kjøkkensjef eller soussjef
Erfaring med personalansvar og drift
Kjennskap til IK-mat, HMS og økonomistyring
Gode samarbeidsevner og tydeleg kommunikasjon
Strukturert, effektiv og med høg gjennomføringsevne
God digital kompetanse og erfaring med relevante IT-verktøy
Må kunne kommunisere godt på norsk/skandinavisk og/eller engelsk, både munnleg og skriftleg
Arbeidsoppgåver
Som kjøkkensjef har du det overordna ansvaret for kjøkkenet. Dette omfattar blant anna:
Personal- og leiingsansvar for kjøkkenet
Utvikling av menyar og konsept i tråd med sesong og lokale råvarer
Planlegging og gjennomføring av arrangement og selskap
Oppfølging av IK-mat og HMS-rutinar
Varebestilling, lagerstyring og kostnadskontroll
Kvalitetssikring av matproduksjon og service
Bidra til eit godt og motiverande arbeidsmiljø
Vi tilbyr
Ein unik arbeidsplass i spektakulære omgjevnader
Eit fagleg sterkt og engasjert arbeidsmiljø
Store moglegheiter for fagleg og personleg utvikling
Tett samarbeid med eigar Hotel Alexandra, som har lange tradisjonar innan reiseliv og matopplevingar

