Gourmetglad kokk søkes til travel restaurant i Stavanger
Om stillingen
Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da har du kommet rett!
Hva vi ser etter
Vi ser etter deg som
Fagbrev som kokk
Har godt humør og har bestandig et smil på lur
Ha erfaring innen IK-mat og HACCP
Liker å bli utfordret, og takler hektiske perioder like godt som rolige perioder
Flytende norsk og engelsk kunnskaper
Liker å jobbe i et hektisk og levende miljø
Arbeidsoppgaver
Hva skal du jobbe med?
Hovedsakelig prepp og Service i vårt åpne kjøkken.
Etterser at følgende blir ivaretatt: Høy matkvalitet, god kontroll
Bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet
Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger
Vi ønsker også at du...
Du må like å jobbe i et travelt kjøkken med høyt tempo gjennom hele arbeidsdagen
Liker å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo
Liker å lære, er utadvendt og løsningsorientert
Kan jobbe kvelder og helger
Du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene
Vi tilbyr
Hva kan vi tilby
En spennende stilling med høyt tempo
Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement
Faglig utvikling
Fast vaktliste
Konkurransedyktige betingelser
Brasserie Pigalle, Hotel Victoria
Søk etter flere lignende stillinger
Lignende stillinger
Cabin Crew
Account manager
Oslo - Härjedals Kök - Publisert 27.12.2024Kvalitetssikringsleder
Vestre Toten - Nammo Raufoss AS - Publisert 16.1.2025Bilmekaniker
Vefsn - Bilfokus AS - Publisert 16.1.2025Bookingmedarbeider 50%
Voss - Fleischer?s Hotel AS - Publisert 16.1.2025Renholder / Housekeeping Valldal Fjordhotell
Fjord - Valldal Fjordhotell Drift AS - Publisert 16.1.2025