Jobbsafari
Brasserie Pigalle, Hotel Victoria

Gourmetglad kokk søkes til travel restaurant i Stavanger

OmrådeStavanger
Publisert10.12.2024
Søk senest11.1.2025

Om stillingen

Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da har du kommet rett!

Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som

  • Fagbrev som kokk

  • Har godt humør og har bestandig et smil på lur

  • Ha erfaring innen IK-mat og HACCP

  • Liker å bli utfordret, og takler hektiske perioder like godt som rolige perioder

  • Flytende norsk og engelsk kunnskaper

  • Liker å jobbe i et hektisk og levende miljø

Arbeidsoppgaver

Hva skal du jobbe med?

  • Hovedsakelig prepp og Service i vårt åpne kjøkken.

  • Etterser at følgende blir ivaretatt: Høy matkvalitet, god kontroll

  • Bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet

  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger

Vi ønsker også at du...

  • Du må like å jobbe i et travelt kjøkken med høyt tempo gjennom hele arbeidsdagen

  • Liker å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo

  • Liker å lære, er utadvendt og løsningsorientert

  • Kan jobbe kvelder og helger

  • Du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene

Vi tilbyr

Hva kan vi tilby

  • En spennende stilling med høyt tempo

  • Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement

  • Faglig utvikling

  • Fast vaktliste

  • Konkurransedyktige betingelser

Brasserie Pigalle, Hotel Victoria

BedriftBrasserie Pigalle, Hotel Victoria

Søk etter flere lignende stillinger

Lignende stillinger