Om stillingen
Kokk - som deler vår lidenskap for enestående frokostopplevelser
Vi tror på deg som deler lidenskapen for de gode frokostopplevelsene og som vil bidra til å utvikle våre frokostkonsepter. Hver dag samles våre kjøkkenkollegaer for å hjelpe hverandre til å skape gode frokostopplevelser. Dette for at våre gjester skal få en meget god start på dagen.
Våre ansatte bidrar til endring og vi innarbeider alltid bærekraft i våre handlinger. En av våre kokker utfordret oss nylig til å slutte å bruke PVC-plast. Tiltaket er iverksatt og PVS-plast er nå ute av våre kjøkken.
**Dine arbeidsoppgaver som frokostkokk: **
- Tilrettelegge og lage høy kvalitetsfrokost, i samsvar med vårt frokostkonsept
- Følge rutiner for økologiske- og kravmerkede produkter og kildesortering
- Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger
- Bidra til videreutvikling av vårt frokostkonsept
- Bidra til å redusere matsvinn
- Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges
Etter som vi har høyt fokus på holdbarhet kommer du til å arbeide i et miljø der vi anvender ferske råvarer, kjemikaliefrie rengjøringsmidler og vårt eget springvann, til fordel for samfunnet.
Vi er opptatt av at du skal få en god balanse mellom arbeid og privatliv, slik at du kan fokusere om det å være kreativ på kjøkkenet og gi våre gjester en enestående opplevelse.
Erfaring som vi ønsker at du vil dele med oss:
- Fagbrev som kokk eller erfaring i fra liknende arbeid
- God drikkevarekunnskap
- Snakker norsk eller et skandinavisk språk og engelsk
Dette er en fast ansettelse på deltid.
Vi ser etter frokost kokk/servitør til vårt team!
Scandic Hotels AS
Søk etter flere lignende stillinger
Lignende stillinger
Cabin Crew
Account manager
Oslo - Härjedals Kök - Publisert 28.1.2025Gartnertekniker
Færøerne - Búnaðarstovan - Publisert 28.1.2025Senior Mechanical Engineer
Asker - Barona Norway - Publisert 9.2.2025Backend Developer
Oslo - Barona Norway - Publisert 9.2.2025Senior Engineer SURF
Lysaker - Barona Norway - Publisert 9.2.2025