Burger King Stavanger

Assisterende restaurantsjef

OmrådeStavanger
Publisert15.2.2024
Søk senest15.3.2024

Om stillingen

ASSISTERENDE RESTAURANTSJEF

Som Ass. Restaurantsjef driver du restauranten i henhold til Burger King konsept og er ansvarlig for den daglige driften av restauranten.

Stillingens ansvarsområder:

  • Du vil være 100% ansvarlig for effektiv drift av restauranten sammen med restaurantsjef
  • Utøve tydelig lederskap og personalansvar på en profesjonell måte.
  • Sørge for trening og videreutvikling av ansatte.
  • Sette mål for videreutvikling av avdelingen og ivareta økonomisk levedyktighet.
  • Til enhver tid sørge for at restauranten drives etter Burger King sitt konsept.

Som leder er du en resultatorientert kremmer som brenner for god service og trives med å jobbe aktivt i drift. Du er lojal ovenfor merkevaren og konseptet, samtidig som du genererer nye løsninger for å tiltrekke deg gjester i ditt lokalmiljø. Du trives med nye utfordringer og kan stå frem som et godt forbilde i en hektisk hverdag. For å lykkes må du ha god økonomisk sans og kunne drive med stor gjennomslagskraft for å nå dine målsetninger gjennom teamarbeid.

Vi søker deg som:

  • Har ønsker å lede og inspirere andre gjennom trivsel og fokus på gode resultater
  • Blir motivert av å arbeide både mot dine personlige og restaurantens mål
  • Forstår viktigheten av å være en god rollemodell
  • Har tidligere erfaringer i servicebransjen
  • Som har fylt 18 år

Vi tilbyr:

  • Gode fortjenestemuligheter.
  • Et profesjonelt konsept.
  • Full teoretisk og praktisk opplæring.
  • Kontinuerlig veiledning og oppfølging.

Høres dette spennende og interessant ut for deg? Da er du velkommen til å sende din CV og søknad.

Burger King Stavanger

BedriftBurger King Stavanger
Om bedriften

Burger King = Home of the Whopper.
Det hele startet i Miami, hvor David Egderton og James McLamore hadde en helt enkel visjon -- å servere god, prisvennlig mat av høy kvalitet. Den første restauranten åpnet sine dører i 1954, og den ikoniske Whopper ble servert for første gang i 1957. Whopper ble raskt en folkekjær favoritt, og fortsatte sin reise over stadig nye kontinenter. Burger King har i dag 18.000 restauranter over hele verden, som serverer 2 milliarder Whoppere i året -- fremdeles med den samme visjonen fra 1954.

Søk etter flere lignende stillinger