Assisterende restaurantsjef
Om stillingen
ASSISTERENDE RESTAURANTSJEF
Som Ass. Restaurantsjef driver du restauranten i henhold til Burger King konsept og er ansvarlig for den daglige driften av restauranten.
Stillingens ansvarsområder:
- Du vil være 100% ansvarlig for effektiv drift av restauranten sammen med restaurantsjef
- Utøve tydelig lederskap og personalansvar på en profesjonell måte.
- Sørge for trening og videreutvikling av ansatte.
- Sette mål for videreutvikling av avdelingen og ivareta økonomisk levedyktighet.
- Til enhver tid sørge for at restauranten drives etter Burger King sitt konsept.
Som leder er du en resultatorientert kremmer som brenner for god service og trives med å jobbe aktivt i drift. Du er lojal ovenfor merkevaren og konseptet, samtidig som du genererer nye løsninger for å tiltrekke deg gjester i ditt lokalmiljø. Du trives med nye utfordringer og kan stå frem som et godt forbilde i en hektisk hverdag. For å lykkes må du ha god økonomisk sans og kunne drive med stor gjennomslagskraft for å nå dine målsetninger gjennom teamarbeid.
Vi søker deg som:
- Har ønsker å lede og inspirere andre gjennom trivsel og fokus på gode resultater
- Blir motivert av å arbeide både mot dine personlige og restaurantens mål
- Forstår viktigheten av å være en god rollemodell
- Har tidligere erfaringer i servicebransjen
- Som har fylt 18 år
Vi tilbyr:
- Gode fortjenestemuligheter.
- Et profesjonelt konsept.
- Full teoretisk og praktisk opplæring.
- Kontinuerlig veiledning og oppfølging.
Høres dette spennende og interessant ut for deg? Da er du velkommen til å sende din CV og søknad.
Burger King Stavanger
Burger King = Home of the Whopper.
Det hele startet i Miami, hvor David Egderton og James McLamore hadde en helt enkel visjon -- å servere god, prisvennlig mat av høy kvalitet. Den første restauranten åpnet sine dører i 1954, og den ikoniske Whopper ble servert for første gang i 1957. Whopper ble raskt en folkekjær favoritt, og fortsatte sin reise over stadig nye kontinenter. Burger King har i dag 18.000 restauranter over hele verden, som serverer 2 milliarder Whoppere i året -- fremdeles med den samme visjonen fra 1954.
Søk etter flere lignende stillinger
Lignende stillinger
New opportunities for IT Professionals at Ponsse!
Kongsvinger - Ponsse AS - Publisert 20.5.2025Mystery Shopper
Norge - Helion Research - Publisert 20.5.2025Licensed Helicopter Engineer B1.3
Data Center Engineer
Skien - Google Norway AS - Publisert 7.5.2025Data Center Facilities Technician
Skien - Google Norway AS - Publisert 7.5.2025Cutters søker etter frisører til Oslo
Oslo - Cutters AS - Publisert 29.4.2025