Om stillingen
Om stillingen:
Som kjøkkensjef hos AiSuma får du ansvar for den daglige driften av kjøkkenet. Du blir en nøkkelperson i videreutviklingen av både meny og team, og vil jobbe tett med daglig leder og konsernkjøkkensjef. Rollen kombinerer ledelse, drift og matfaglig utvikling, og passer for deg som ønsker å være med å forme kjøkkenet videre.
Vi er en godkjent lærebedrift, og det ligger i stillingen at du som kjøkkensjef har også ansvar for opplæring og oppfølging av kokkelærlinger.
Arbeidsoppgaver
Ansvar for den daglige driften av kjøkkenet
Bemanning og planlegging av vaktlister
Rekruttering og opplæring av kjøkkenpersonell
Oppfølging av daglige rutiner innen HMS/IK-mat
Ansvar for varekjøp og varetelling
Kvalitetssikring av produksjon og service
Bidra i den daglige produksjonen
Utvikling av menyer i samarbeid med konsernkjøkkensjef og daglig leder
Aktivt arbeide for å redusere matsvinn
Kvalifikasjoner
Fagbrev som kokk og minimum 5 års erfaring
Ledererfaring, gjerne som soussjef eller kjøkkensjef
Erfaring med oppfølging av kokkelærlinger og kjennskap til opplæringsplan
Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, eller annet skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper
Vi søker deg som er:
Serviceinnstilt og brenner for faget
Resultatbevisst, løsningsorientert og fleksibel
God på kommunikasjon, både skriftlig og muntlig
En motiverende og inspirerende leder
Strukturert, ryddig og glad i å jobbe i et hektisk miljø
Åpningstider
Vi holder åpent mandag--lørdag kl. 16:00--22:00
Stengt i påske (1 uke), jul (1 uke) og juli (3 uker)
Tiltredelse: etter avtale
Tiltredelse
Etter avtale. Stillingen er ledig for omgående ansettelse, og søkere vurderes fortløpende. Merk at kun kandidater med minimum 5 års erfaring som kokk vil bli kontaktet. Aktuelle kandidater inviteres først til intervju og deretter til en praktisk prøvejobb.
Se menyen vår på: www.aisuma.no


