Jobbsafari

Om oss – Jobbsafari

Velkommen til Jobbsafari, din moderne karriereplattform og jobbsøkingsnettsted i Norge. Vår avanserte jobbsøkemotor sporer opp ledige stillinger over hele landet, og gir deg muligheten til å finne de beste jobbmulighetene med bare ett søk!
Jobbsafari Media19.12.2023·3 min lesetid

Hva er Jobbsafari?

Vi i Jobbsafari er en gruppe eksperter som stiller spørsmål, eksperimenterer og utvikler rekruttering. Vi bærer ikke byrden av det gamle eller frykten for det nye, men søker fordomsfritt etter løsninger som oppfyller kundenes behov.

Vi tror at når arbeidslivet oppfyller drømmene til både mennesker og bedrifter, blir folk lykkeligere, bedriftene mer vellykkede og samfunnet som helhet sunnere. Og det er det som driver oss videre.

Jobbsafari er en del av Jobbland-familien, som er ny i Norge, men allerede stor og veletablert i Finland og Sverige.  I tillegg til Jobbsafari har Jobbland-familien en annen jobbsøkemotor i Norge, som kan besøkes på jobbland.no. I Finland heter Jobbland Duunitori og er kjent som landets største jobbsøkemotor. Vi er det mest besøkte rekrutteringsmediet med over 700 000 besøkende hver uke og samarbeider aktivt med lokale arbeidsgivere. Les mer om Duunitori på engelsk.  Vi har også drevet virksomhet i Sverige i fem år. Jobbland har blitt den raskest voksende jobbsøketjenesten i Sverige.

Vi startet vår reise i Norden for nesten 15 år siden. I løpet av denne reisen har vi oppfylt drømmene til både mennesker og bedrifter – vi har matchet over 1 million talenter med tusenvis av selskaper. 

Jobbsafari representerer et dedikert team av erfarne fagfolk innen rekruttering og arbeidsliv. Med nesten 15 års vellykket erfaring fra Finland og flere år i Sverige, har vi opparbeidet oss ekspertise innen rekrutteringsmarkedsføring og en dyp forståelse for arbeidslivets dynamikk. Vår lidenskap for å koble riktig talent med riktig jobb har gjort oss til en pålitelig ressurs for både arbeidssøkere og arbeidsgivere. Vi forstår at rekrutteringslandskapet er i stadig endring, og vi bringer med oss innovative tilnærminger for å sikre en autentisk, transparent og effektiv rekrutteringsopplevelse. 

Utforsk vår referansehistorie for å lese mer om hvordan vi har hjulpet bedrifter med å finne de rette kandidatene.

Jobbsøkemotor for ledige stillinger

Prøv vår avanserte jobbsøkemotor og finn alle ledige stillinger med bare ett søk. Du kan legge inn søkeord (for eksempel markedsføring) eller sted, og bla gjennom ledige jobber som matcher din søkning.

Ledige stillinger finner du her.

Tips for jobbsøking

Vårt arbeidslivsmedium tilbyr informasjon og ressurser relatert til arbeidsliv og jobbsøking. Det inneholder artikler, tips og andre nyttige ressurser for folk som søker jobb eller ønsker å utvikle sin karriere. 

Kontakt oss

Vi setter stor pris på din interesse for Jobbsafari. Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker å samarbeide med oss? Vi er her for å hjelpe! Bruk følgende kontaktinformasjon for å nå oss:

E-post

Send oss en e-post på: [email protected]

Telefon

Har du behov for øyeblikkelig assistanse eller ønsker å snakke med en av våre representanter? Ring oss på: +46 70 214 59 79

Adresse

Jobbland AS
c/o Accountor AS,
Tangen 76,
4608 Kristiansand, Norge

Sosiale medier

Jobbsafari er tilgjengelig flere steder i Norge i form av lokale Facebook-grupper. Følg jobbtipsene våre og benytt anledningen til å bygge nettverk med andre jobbsøkere og rekrutterere. Følg oss på Facebook!